DelivApp
הזמנת אוכל
התחברות
התחל עכשיו
Docs/תחילת עבודה/User management

כיצד למחוק משתמש

Updated Jun 16, 2025·1 min read

אם המשתמש כבר אינו רלוונטי לחשבון שלכם, אפשר להסיר אותו מהמערכת.

לחצו על הלשונית "הגדרות" בסרגל הניווט העליון ולאחר מכן על "משתמשים" בתפריט הצד (צילום מסך 1).

(צילום מסך 1)

אתרו ברשימת המשתמשים את המשתמש שברצונכם למחוק ולחצו על אייקון ההסרה(צילום מסך 2).

(צילום מסך 2)

לחצו על הכפתור "בטוח" והמשתמש יימחק מהמערכת (צילום מסך 3).

(צילום מסך 3)

שימו לב שלא ניתן לבטל את הפעולה.

Was this article helpful?
← Previous
כיצד לערוך משתמשים
Next →
הגדרת משתמשים במערכת
DelivApp

מוצרים

  • הזמנות אונליין ונאמנות
  • ניהול משלוחים
  • איחוד ושיגור הזמנות
  • קיוסק שירות עצמי
  • גישה לריבוי ציים

לשליחיםבקרוב

  • מצא עבודה

שותפים

  • אזור אישי

משאבים

  • מרכז הידע
  • בלוג
  • מה חדש
  • תיעוד API
  • מצא ספק משלוחים
  • הזמנת אוכל

© 2015-2026 Georest Ltd. כל הזכויות שמורות.

מדיניות פרטיות·תנאי שימוש·מדיניות עוגיות·