DelivApp
הזמנת אוכל
התחברות
התחל עכשיו
Docs/תחילת עבודה/User management

כיצד לערוך משתמשים

Updated Jun 16, 2025·1 min read

אפשר לערוך את פרטי המשתמש אם נדרשים שינויים.

כדי לערוך את פרטי המשתמשים, לחצו על הלשונית "הגדרות" בסרגל הניווט העליון ולאחר מכן על "משתמשים" בתפריט הצד (צילום מסך 1).

(צילום מסך 1)

במסך "משתמשים" יוצגו המשתמשים הקיימים. לחצו על כפתור "עריכה"כדי לערוך משתמש (צילום מסך 2).

(צילום מסך 2)

מסך עריכת המשתמש זהה למסך יצירת המשתמש (צילום מסך 3).

(צילום מסך 3)

לאחר שכל הפרטים עודכנו, לחצו על הכפתור "שמירה".

Was this article helpful?
← Previous
יצירת משתמש מוקדן
Next →
כיצד למחוק משתמש
DelivApp

מוצרים

  • הזמנות אונליין ונאמנות
  • ניהול משלוחים
  • איחוד ושיגור הזמנות
  • קיוסק שירות עצמי
  • גישה לריבוי ציים

לשליחיםבקרוב

  • מצא עבודה

שותפים

  • אזור אישי

משאבים

  • מרכז הידע
  • בלוג
  • מה חדש
  • תיעוד API
  • מצא ספק משלוחים
  • הזמנת אוכל

© 2015-2026 Georest Ltd. כל הזכויות שמורות.

מדיניות פרטיות·תנאי שימוש·מדיניות עוגיות·